VÅRA TJÄNSTER

Kontakta oss idag för kostnadsfritt hembesök och offert!

Nedan är några typer av arbeten vi kan hjälpa till med, ser du inte vad du letar efter men det har med träd eller trädgård att göra? Kontakta oss så kan vi säkert hjälpa till!

Trädfällning hustomt

TOMTFÄLLNING

Vi hjälper dig med markfällning och klättrande trädfällning på villatomten.

Självkart hjälper vi dig med Rut-avdrag om arbetet utförs i trädgården.

När du anlitar oss för trädfällning på din hustomt kan du känna dig säker. Vi arbetar alltid metodiskt för att inget eller ingen skall ta skada. Tveka inte på att kontakta oss idag för gratis hembesök och offert av din lokala trädfällare! 

Flisning Norrtälje

FLISNING OCH BORTFORSLING

Vi kan även hjälpa till med flisning av grenar upp till 15cm i diameter alternativt bortforsling med bil, kranbil eller traktor. För utkörning från tomt eller skog använder vi mindre lastmaskin eller (mini)skotare.

Stormfällda träd

STORMFÄLLDA TRÄD

Har stormen slagit till? Att hantera stormfällda träd kan vara direkt livsfarligt och skall alltid hanteras av yrkesmän.

Vi hjälper dig när olyckan varit framme och ligger träd över väg/uppfart så kan vi oftast hjälpa dig inom 24 timmar i Roslagen. Är det kväll, natt eller helg, använd kontaktformuläret och märk gärna JOUR så återkommer vi så fort vi kan! Självklart hjälper vi även privata markägare och samfälligheter/vägföreningar med små som stora uppröjningsarbeten efter storm.

Beskärning Norrtälje

BESKÄRNING

Behöver fruktträden lite kärlek, klagar snöröjarn på att allén växer igen eller är det kanske dags för häcken att trimmas? Inga problem, vi finns här och hjälper dig!